Aumanet Ammattilaiset nousevat korkeammalle

Luotettavia, räätälöitäviä sähköposti, intranet- ja www-ratkaisuja pienille ja suurille, etätyöhön, yritysten väliseen verkostoon tai raskaan sarjan tiedonvälitystarpeisiin. Auranmaan Aluetietoverkko Oy tarjoaa todellisia ratkaisuja, joilla saavutetaan todellisia tavoitteita.

WWW- ja sähköpostipalvelut osana yrityksen asiakaspalvelua

Yrityksen oma www-osoite (domain) on pienellekin yritykselle nykypäivää. Yrityksen omalla verkkotunnuksella kotisivut löytyvät nopeasti ja helposti. Lisäksi omalla www-osoitteella (www.yritys..)varustettu yritys koetaan edelläkävijäksi ja luotettavaksi yhteistyötahoksi. Omilla www-sivuilla yritys voi esitellä toimintaansa ja tuotteitaan.

Helppo tilata – helppo käyttää

Aumanetin PerusWWW-palvelu sisältää kaiken liittyen yrityksen www-sivuihin ja sähköposteihin. Aumanet huolehtii puolestasi oman domainin rekisteröinnistä, sen ylläpidosta, nimipalvelusta, sähköpostien avaamisesta ja palvelun valvonnasta. Yrityksen omalla verkkotunnuksella olevat sähköpostit ovat käytettävissä nykyisillä laitteilla ja yhteyksillä.

Muuttuva sisältö luo todellisen sisällön

Jopa Aumanetin perusratkaisussa www-sivusto on mahdollista rakentaa niin,että sivujen päivittyvä sisältö on helppo tehdä jokaisen,joka tietokoneella osaa kirjoittaa. Sivujen päivitys onnistuu yhtä helposti kuin sähköpostin lähettäminen. Sivuilla vierailevia kävijöitä kiinnostaa enemmän muuttuva ja päivittyvä sisältö, kuin pysyvä tai jopa vanhentunut tieto.

Käytettävissä joka puolelta maailmaa

Aumanet-palvelut ovat käytettävissä mistä tahansa ympäri maailmaa. Sähköpostit voi poiketa lukemaan kesälomamatkalla pohjoissuomalaisessa kirjastossa, nettikahvilassa Kreikan saaristossa tai yritysvierailulla Göteborgissa – missä tahansa internet on käytettävissä!

Luotettavuus ennen kaikkea

Aumanetin tekemät ratkaisut kestävät kriittisenkin vertailun. Tietoturvaltaan myös pankkialan vaatimukset täyttävä, ensiluokkainen palvelin on niin käytettävyydeltään kuin luotettavuudeltaankin korkeaa kansainvälistä tasoa. Yritykselle tämä merkitsee luotettavaa sisäisten intranet-alueiden hallintaa sekä toimintavarmoja kotisivuja. Aumanet-palvelimen käytettävyys on koko historian ajan ollut keskimäärin 99,95 %.

Tietosuoja

Palvelimen ja asiakasohjelman välinen tietoliikenne salataan ns. voimakkaalla tekniikalla, joka on kaikkein korkein siviilipuolella käytettävistä tekniikoista. Korkean salaustason vuoksi FirstClass-ohjelmisto on käytössä esimerkiksi pankkialalla Suomessa. Vastaamme myös muista tietoturva-asioista, palomuureista, takaisinsoittopalveluista ja IP-muunnoksista, tarvittaessa asiakkaidemme puolesta.

Sähköpostipalveluun on liitettävissä käyttäjäryhmäkohtaiset suodatukset esim. liitetiedostoille. Näin on mahdollista nostaa sähköpostiin liittyvän suojauksen tasoa vielä entisestään.