Aumanet Ammattilaiset nousevat korkeammalle

Luotettavia, räätälöitäviä sähköposti, intranet- ja www-ratkaisuja pienille ja suurille, etätyöhön, yritysten väliseen verkostoon tai raskaan sarjan tiedonvälitystarpeisiin. Auranmaan Aluetietoverkko Oy tarjoaa todellisia ratkaisuja, joilla saavutetaan todellisia tavoitteita.

FirstClass

Auranmaan Aluetietoverkko Oy on FirstClass-palvelinohjelmiston valtuutettu jälleenmyyjä Suomessa. FirstClass on edullinen, skaalautuva, monipuolinen viestintä- ja työryhmäratkaisu yrityksille, kouluille, yliopistoille, yhteisöille ja muille organisaatioille. FirstClass-viestintäjärjestelmän perustana on yhteistyö.

FirstClass antaa käyttäjille mahdollisuuden kommunikoida tehokkaasti ja jakaa arvokkaita resursseja ja tietoja sähköpostilla, viestialueilla (virtuaalisilla työtiloilla, arkistoilla), luetteloilla, henkilökohtaisilla ja yhteisillä kalentereilla ja linjakeskusteluilla. FirstClass:ia on vuosien ajan käytetty tuhansissa organisaatioissa luomaan toimivia "verkkoyhteisöjä", jotka mahdollistavat yksilöiden ja ryhmien tehokkaan työskentelyn riippumatta ajasta ja paikasta.


Historiaa

FirstClass:in kehitystyö alkoi jo vuonna 1989. Tänä päivänä FirstClass:in kehittämistä jatketaan vastaamaan käyttäjien muuttuvia tarpeita joustavasta, kustannustehokkaasta, luotettavasta ja tehokkaasta työryhmäohjelmistosta. FirstClass on voittanut useita palkintoja vuosien kuluessa.

FirstClass yrityksille

FirstClass antaa yrityksille tehokkaan kommunikointi- ja työryhmäratkaisun, joka on huomattavasti monipuolisempi kuin yksinkertainen sähköpostiratkaisu. FirstClass antaa mahdollisuuden parantaa tuottavuutta, tehokkuutta, ryhmätyöskentelyä sekä nopeampia vasteaikoja asiakkaille verrattuna siihen, mitä pelkkä sähköposti tarjoaisi. Tämän saat pienemmillä kustannuksilla kuin muilla ratkaisuilla, joista puuttuu FirstClass:in laajuus. Yksinkertaisesti sanottuna, FirstClass antaa enemmän pienemmillä kustannuksilla.

FirstClass koulutussektorille

FirstClass antaa opetuksen parissa työskenteleville organisaatioille mahdollisuuden luoda täydellinen opetusympäristö verkkoon, tämä voi käsittää opiskelijat, opettajat, vanhemmat, ylläpitäjät ja muut sidosryhmät. Opettajat voivat työskennellä yhdessä tehokkaammin luomalla ja jakamalla opetusmateriaalia keskenään. Opiskelijoilla on mahdollisuus saada tietoa kursseista ja muista aktiviteeteista, jotka tapahtuvat esimerkiksi oppilaitoksen sisällä. Oppilaiden vanhemmat voivat hakea tietoa ja näin saada paremman tuntuman päivittäiseen koulutyöhön. Myös muut yhteisöt voivat esimerkiksi käyttää järjestelmää verkkottumiseen ja yhteyksien ylläpitämiseen opiskeluajan jälkeen.

Skaalautuvuutta ja joustavuutta

Avoin arkkitehtuuri antaa skaalautuvuutta ja joustavuutta. FirstClass-arkkitehtuuri on suunniteltu siten että se on skaalautuva ja edullinen. FirstClass:ia voidaan käyttää pienissä organisaatioissa ja yhtä hyvin suurissa usean sadantuhannen käyttäjän järjestelmissä. Viestintäjärjestelmä pohjautuu standardeihin ja tukee eri laitteistoalustoja kuten Windows,  Macintosh ja GNU Linux. FirstClass tukee useita standardeja jotta se sopisi tämän päivän monimutkaiseen ja tekniseen ympäristöön.

2172004_173354_1.png

FirstClass ja tietoturva

FirstClass:in tietoturvatoiminnot tarjoavat viisi tietoturvatasoa ja pakettitason salauksen. Korkean salaustason vuoksi FirstClass-ohjelmisto on käytössä esimerkiksi pankkialalla Suomessa.

Lisätietoa ja yhteydenotot

Lisätietoja FirstClass -viestintäjärjestelmästä saat Aumanetin asiakaspalvelusta tai valmistajan sivuilta osoitteesta www.firstclass.com. Yhteystietomme löydät tästä.