Aumanet Ammattilaiset nousevat korkeammalle

Luotettavia, räätälöitäviä sähköposti, intranet- ja www-ratkaisuja pienille ja suurille, etätyöhön, yritysten väliseen verkostoon tai raskaan sarjan tiedonvälitystarpeisiin. Auranmaan Aluetietoverkko Oy tarjoaa todellisia ratkaisuja, joilla saavutetaan todellisia tavoitteita.

Storage IT

19122006_092520_3.jpg
Kotiin

JOULUN DIGIKUVAT VARMASTI TALTEEN

Varmuuskopiointitilaa tuhansille digikuvillesi!

Palvelu sisältää varmuuskopiointitilaa 5 Gigatavua, mikä tarkoittaa käytännössä tuhansien normaalikokoisten digikuvien tilanvarausta. Saat siis 5 eur kuukausihinnalla (30 eur / vuosi) suuremmankin digikuvavarastosi varmaan talteen ja suojaan konerikoilta tai muilta ikäviltä yllätyksiltä.

Luo helposti kuva-albumeita ja näytä ystävillesi

Tallenna digikuvasi kotikoneesi Webalbum-hakemistoon ja kuvat varmuuskopioidaan automaattisesti palveluun. Siirry nappia painamalla web-albumiin ja valitse haluamasi kuvat, kirjoita uuden albumin nimi ja sinulla on valmis webalbumi ystäviäsi ja perheenjäseniäsi varten. Näin helppoa se on.

Kotikoneen varmuuskopiointi ja webalbumi kuvien julkaisuun samassa paketissa

Paketti sisältää automaattisen kotikoneen varmuuskopiointiohjelmiston ja helppokäyttöisen webalbumin. Paketin avulla kaikki kotikoneelle tallennetut tärkeät tiedot saadaan automaattiseen varmuuskopiointiin. Lisäksi halutessasi voit lajitella kuviasi helposti ja vaivattomasti webalbumeihin, joita voit jakaa ystäviesi ja perheesi kesken.19122006_092055_0.png
TIESITKÖ TÄMÄN?

Onko teillä kaikki digikuvat tallennettu kotikoneen kovalevylle?

Tietokoneen kovalevyt kestävät keskinmäärin 3-5 vuotta. 20% kaikista kannettavista tietokoneista varastetaan tai ne vioittuvat niin että tiedot menetetään. Joka vuosi tuhansista tietokoneista menetetään tiedot lopullisesti.

Minkälainen vahinko olisi, jos perheen kaikki digikuvat menetettäisiin?

Storage IT on Tiedon varmin paikka

Automaattinen varmuuskopiointi on nykyaikainen tapa säilyttää kotitietokoneesi tiedot – kätevästi ja vailla huolen häivää. Voit turvallisesti tallentaa kaikki tiedot koneellesi olipa kyseessä sitten lomamatkalla otetut digikuvat, pöytälaatikkorunot tai sähköpostikirjeenvaihto. Mahdollisen konevian, varkauden tai muun onnettomuuden sattuessa, saat nopeasti takaisin kaiken tallentamasi – etkä jää vain muistojen ja muistikuvien varaan.

Turvallinen ja varma ratkaisu. Automaattisesti tapahtuvassa varmuuskopioinnissa varmennettavat tiedot salakirjoitetaan käyttäjän itse määrittelemällä salausavaimella ja arkistoidaan huipputurvallisiin Storage-järjestelmiin. Kaikkit tiedonsiirto tapahtuu suojattujen internet-yhteyksien kautta.

Saat mielenrauhan. Storage IT -varmuuskopiointipalvelulla kotitietokoneesi varmistetaan kerran vuorokaudessa automaattisesti. Saat kerran viikossa sähköpostilla raportin, joka kertoo varmuuskopioiden tilanteen. Tarvittaessa varmennettujen tietojen palautus tapahtuu parilla napinpainalluksella.

19122006_092159_1.png
Yrityksille

AUTOMAATTINEN VARMUUSKOPIOINTI JOKAISEEN YRITYKSEN TIETOKONEESEEN

Automaattinen varmuuskopiointi yrityksesi jokaiseen koneeseen ilman uusia laiteinvestointeja – nykyteknologia todella mahdollistaa tämän. Palvelumme varmistaa, että yrityksesi liiketoiminnalle tärkeät tiedot pysyvät tallessa. Mahdollisen vian tai onnettomuuden sattuessa, pääset nopeasti takaisin normaaliin päiväjärjestykseen, sillä palautamme varmistetut tiedot tuhoutuneiden tietojen tilalle.

Automaattinen ja vaivaton. Varmuuskopiointi suoritetaan automaattisesti kerran vuorokaudessa, joten henkilökuntasi aikaa vapautuu varsinaiseen työhön. Voit myös unohtaa ainaisen pelaaminen erilaisten nauhojen ja cd-levyjen kanssa.

Turvallinen ja varma ratkaisu. Automaattisesti tapahtuvassa varmuuskopioinnissa varmennettavat tiedot salakirjoitetaan asiakkaan itse määrittelemällä salausavaimella. Tiedot arkistoidaan yrityksen ulkopuolelle Storage-palvelimiin. Korkeatasoiset Storage IT:n datacenterit ovat valvottuja ja paloturvallisia. Valvontajärjestelmämme huolehtii siitä, että jokainen varmuuskopiointi onnistuu.

Saat mielenrauhan. Storage IT -varmuuskopiointipalvelulla saat koko yrityksesi varmuuskopioinnin piiriin ja varmistetat kaikki yrityksen tietokoneet – kerran vuorokaudessa automaattisesti. Kerran viikossa saat sähköpostilla raportin, joka kertoo varmuuskopioiden tilanteen. Tarvittaessa varmennettujen tietojen palautus tapahtuu parilla napinpainalluksella.

Säästät aikaa ja rahaa. Automaattinen varmuuskopiointi on kustannustehokas ratkaisu, sillä kustannukset ovat vain kolmannes verrattuna perinteisiin tapoihin. Ja perinteisestä varmuuskopioinnista säästetty työaika kattaa Storage IT -palvelun kustannukset. Viime kädessä Storage IT -palvelu tuottaa vuositasolla useita satoja euroja säästöä.