Aumanet Ammattilaiset nousevat korkeammalle

Luotettavia, räätälöitäviä sähköposti, intranet- ja www-ratkaisuja pienille ja suurille, etätyöhön, yritysten väliseen verkostoon tai raskaan sarjan tiedonvälitystarpeisiin. Auranmaan Aluetietoverkko Oy tarjoaa todellisia ratkaisuja, joilla saavutetaan todellisia tavoitteita.

Haluatko tietää lisää? »

Jälleenmyyjät

Trival Oy, Loimaa / Pori
Urpo Lehtimäki, Naantali
HÄRKÄTIEN PUHELIN OY

Härkätie 733
21490 MARTTILA

Puh. (02) 484 484,
Faksi (02) 4844 8154

Härkätien Puhelin Oy on yksityisesti omistettu Finnetiin kuuluva tietoliikenneyhtiö, jonka tuotteita ovat puhelin- ja dataliittymät, puhelut ja tietoliikennetarvikkeet. Yhtiö toimii Auranmaan alueella Varsinais-Suomessa.

Lisätietoja: http://www.htp.fi
TRIVAL OY

Porin toimisto
Gallen-Kallelankatu 5 A 30
28100 PORI

Loimaan toimisto
Vesikoskenkatu 13
32200 LOIMAA
Trival Oy on Internet-pohjaisia ratkaisuja konsultoiva, suunnitteleva ja toteuttava ohjelmistoyritys, joka ratkaisuillaan pyrkii tukemaan asiakkaan markkinointia, tiedonsiirtoa ja tuotannon hallintaa. Yritys on perustettu vuonna 2001 ja sen toimipisteet sijaitsevat Porissa ja Loimaalla.

Lisätietoja: http://www.trival.comURPO LEHTIMÄKI

Valliuksenkatu 11 as 3
21100 NAANTALI

Puh. 044 5555 010

Urpo Lehtimäki tarjoaa asiakkailleen viestinnän palveluja.
Alaamme ovat tiedotteet, esitetekstit, lehtikirjoitukset, -mainokset, digitaalinen valokuvaus, internetsivujen suunnittelu ja flash-animaatiot. Erikoisalana ovat onnittelurunot ja korttitekstit sekä puheet. Järjestämme myös koulutusta tiimeille ja työryhmille. Toimisto on Naantalissa.