Aumanet Ammattilaiset nousevat korkeammalle

Luotettavia, räätälöitäviä sähköposti, intranet- ja www-ratkaisuja pienille ja suurille, etätyöhön, yritysten väliseen verkostoon tai raskaan sarjan tiedonvälitystarpeisiin. Auranmaan Aluetietoverkko Oy tarjoaa todellisia ratkaisuja, joilla saavutetaan todellisia tavoitteita.

Haluatko tietää lisää? »

FirstClass opetusvideoita

  • Lähetetty 20.09.2011 klo 10:34

2092011_102651_0.png

FirstClass opetusvideoita

FirstClass sisältää paljon hyödyllisiä ominaisuuksia, joita ei arkipäivän käytössä välttämättä tule löytäneeksi.

Osoitteesta http://www.aumanet.fi/VideoTutorials löytyy nyt kootusti kymmenen eri opetusvideota FirstClassin käyttöön liittyen.

Tutustumalla näihin opetusvideoihin opit varmasti uusia keinoja tehostaa FirstClassin käyttöäsi. Videot ovat englanninkielisiä mutta niiden avulla löytää varmasti myös vastaavat toiminteet suomenkielisistä asiakasohjelmista.

FirstClassin käytön tehostamiseen löytyy lisätietoja ja materiaalia myös tämän linkin takaa.Alkuperäisen viestin julkaisemisen jälkeen uusia opetusvideoita on synytynyt kovaa vauhtia. Nyt opetusvideoita on jo yli 30 kpl eikä niitä kaikkia ole asennettu tänne Aumanetin palvelimelle. Kaikki uusimmatkin videot löytyvät aina Youtubesta osoitteesta: http://www.youtube.com/OTFirstClass 

Kannattaa käydä tutustumassa!Mikäli sinulle herää kysymyksiä näiden videoiden tai muiden asioiden pohjalta niin älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Autamme aina mielellämme!

Esa Heinonen
FirstClass® työryhmäpalvelut
Auranmaan Aluetietoverkko
email. esa.heinonen(at)aumanet.fi
puh.  02 - 484 8987
gsm. 044 - 522 4150