Aumanet Ammattilaiset nousevat korkeammalle

Luotettavia, räätälöitäviä sähköposti, intranet- ja www-ratkaisuja pienille ja suurille, etätyöhön, yritysten väliseen verkostoon tai raskaan sarjan tiedonvälitystarpeisiin. Auranmaan Aluetietoverkko Oy tarjoaa todellisia ratkaisuja, joilla saavutetaan todellisia tavoitteita.

Haluatko tietää lisää? »

Uusi tekstiviestiyhdyskäytävä

  • Lähetetty 02.08.2013 klo 09:27

Uusi tekstiviestiyhdyskäytävä!

Toisinaan puhelimien tekstiviestit on kätevin tapa tavoittaa haluamasi henkilö tai henkilöt. Tällaisissa tilanteissa on hyvä, että tämä mahdollisuus on käytettävissä myös sähköpostin välityksellä. Nyt voit sekä lähettää, että vastaanottaa tekstiviestejä suoraan Aumanetin sähköpostista. Aumanetin aiemmin käyttämä tekstiviestipalvelu on poistunut käytöstä ja nyt tilalle on otettu aiempaa palvelua kehittyneempi versio. Palvelun hinta pysyy kuitenkin samana eli ei kuukausimaksua vaan palvelusta maksetaan vain käytön mukaan 22 snt/kpl (sis alv 24 %) sekä lähetetyistä että vastaanotetuista viesteistä.

Palvelu kytketään käyttöön käyttäjätunnuskohtaisesti, joten ota meihin yhteyttä jos haluat kokeilla tätä uutta palvelua ja me kytkemme palvelun käyttöösi!
Esa Heinonen
FirstClass® työryhmäpalvelut
Auranmaan Aluetietoverkko
puh.  02 - 484 8987
gsm. 044 - 522 4150
282013_92726_0.png