Aumanet Ammattilaiset nousevat korkeammalle

Luotettavia, räätälöitäviä sähköposti, intranet- ja www-ratkaisuja pienille ja suurille, etätyöhön, yritysten väliseen verkostoon tai raskaan sarjan tiedonvälitystarpeisiin. Auranmaan Aluetietoverkko Oy tarjoaa todellisia ratkaisuja, joilla saavutetaan todellisia tavoitteita.

Haluatko tietää lisää? »

FirstClass GO

  • Lähetetty 24.07.2014 klo 16:54


Introducing....png


Aumanetin palvelimet on nyt päivitetty kaikkein uusimpiin FirstClass versioihin!

Kaikki Aumanetin asiakkaat voivat päivityksen myötä ottaa käyttöönsä nyt myös uuden FirstClass Go ohjelman, joka on uusi mobiili käyttöliittymä kaikkiin Aumanetin FirstClass palveluihin!

FirstClass Go on tässä vaiheessa julkaistu iOS ja Android käyttöjärjestelmille. Windows Mobile versio on jo myös pitkällä testivaiheessa.

FirstClass GO:n voi ladata laitteiden omista sovelluskaupoista (iOS: App Store, Android: Play Store) ja se on on ilmainen asiakasohjelma kuten kaikki muutkin FirstClassin asiakasohjelmat!

FirstClass GO:lla kirjaudutaan Aumanettiin osoitteella webmail.aumanet.fi

Kaikki entiset yhteystavat (FirstClass asiakasohjelmat, FirstClass Mobile, selainkäyttöliittymä, POP/IMAP sähköpostiohjelmat) toimivat aivan samalla tavalla ja samoilla asetuksilla kuin ennenkin. FirstClass Go on siis kokonaan uusi mobiilialustoille suunniteltu sovellus ja se antaa asiakkaille lisää mahdollisuuksia valita omiin käyttötarkoituksiinsa parhaiten sopivan yhteystavan!


AUMANET ylläpito
Esa Heinonen
044 522 4150