Aumanet Ammattilaiset nousevat korkeammalle

Luotettavia, räätälöitäviä sähköposti, intranet- ja www-ratkaisuja pienille ja suurille, etätyöhön, yritysten väliseen verkostoon tai raskaan sarjan tiedonvälitystarpeisiin. Auranmaan Aluetietoverkko Oy tarjoaa todellisia ratkaisuja, joilla saavutetaan todellisia tavoitteita.

Haluatko tietää lisää? »

Uusin FirstClass asiakasohjelmaversio on nyt 12.014

  • Lähetetty 27.08.2014 klo 16:35

Uusin FirstClass asiakasohjelmaversio on nyt 12.014

Mikäli kirjaudut Aumanettiin vanhemmalla asiakasohjelmaversiolla, palvelin kysyy automaattisesti haluatko päivittää uusimpaan versioon. Vastaamalla myöntävästi uusi versio lataantuu ja asentuu työasemalle automaattisesti.

Kun haluat asentaa uusimman asiakasohjelman sellaiselle työasemalle, jossa ei aiemmin FirstClass asiakasohjelmaa ole asennettuna niin voit ladata ja asentaa ohjelman kotisivuiltamme osoitteesta http://www.aumanet.fi/ClientDownloads Samalla sivulla on myös ohje Aumanetin palvelimen (fc.aumanet.fi) osoitteen täydentämiseksi asiakasohjelman asetuksiin.

Uusi asiakasohjelmaversio sisältää korjauksia ja parantaa yhteensopivuutta kokonaan uuden selainkäyttöliittymän kanssa. Mikäli et vielä ole käynyt tutustumassa tähän uuteen käyttöliittymään niin se kannattaa tehdä osoitteessa https://webmail.aumanet.fi

Myös Aumanetin mobiilikäyttö on nyt entistä helpompaa FirstClass GO -ohjelmalla, joka on saatavissa niin iOS kuin Android käyttöjärjestelmille. FirstClass GO:n voi ladata laitteiden omista sovelluskaupoista (iOS: App Store, Android: Play Store) ja se on on ilmainen asiakasohjelma kuten kaikki muutkin FirstClassin asiakasohjelmat! FirstClass GO:sta on tulossa versio myös Windows puhelimille. FirstClass GO:lla kirjaudutaan Aumanettiin webmail osoitteella webmail.aumanet.fi

Web, kuten muissakin käyttöliittymissä, on tietoturvasyistä hyvä aina muistaa kirjautua asiallisesti ulos palvelimelta kun palvelua ei käytä.
Esa Heinonen
FirstClass® työryhmäpalvelut
Auranmaan Aluetietoverkko
puh.  02 - 484 8987
gsm. 044 - 522 4150