Aumanet Ammattilaiset nousevat korkeammalle

Luotettavia, räätälöitäviä sähköposti, intranet- ja www-ratkaisuja pienille ja suurille, etätyöhön, yritysten väliseen verkostoon tai raskaan sarjan tiedonvälitystarpeisiin. Auranmaan Aluetietoverkko Oy tarjoaa todellisia ratkaisuja, joilla saavutetaan todellisia tavoitteita.

Haluatko tietää lisää? »

Ongelma: FirstClass Go for iOS ei anna kirjautua palvelimelle

  • Lähetetty 10.04.2015 klo 17:20

FirstClass Go for iOS v. 12.1.0.022 on ollut ladattavissa Apple App Storessa keskiviikosta 8.4. lähtien ja osa laitteista lataa uusimmat päivitykset automaattisesti. Kyseinen versio aiheuttaa sen, että iOS-laitteilla (iPhone- ja iPad) ei voi enää kirjautua Aumanetin palvelimelle, vaan sovellus antaa viestin "Your version of the FirstClass software is incompatible with the server. Please obtain an updated version.".

Ongelma havaittiin jo maaliskuussa FirstClass Go:n Android-versiossa, jonka ohjelmistovalmistaja OpenText korjasi nopeasti. OpenText on luvannut myös iOS -versioon korjauksen mahdollisimman nopeasti, mutta päivityksen julkaisuajankohta riippuu Apple App Storen hyväksymisprosessista ja sen nopeudesta.

Aumanetin asiakkaille ongelma korjaantuu kuitenkin viimeistään sunnuntaina 12.4. palvelinohjelmistojen päivityksen yhteydessä. Päivitämme palvelimen FirstClass -ohjelmiston versiosta 12.0. versioon 12.1. Uusi versio tuo mukanaan muutamia paljon kaivattuja ominaisuuksia myös FirstClass Go:n käyttäjille.

Pahoittelemme tästä aiheutunutta häiriötä!

Auranmaan aluetietoverkko Oy - Aumanet