Aumanet Ammattilaiset nousevat korkeammalle

Luotettavia, räätälöitäviä sähköposti, intranet- ja www-ratkaisuja pienille ja suurille, etätyöhön, yritysten väliseen verkostoon tai raskaan sarjan tiedonvälitystarpeisiin. Auranmaan Aluetietoverkko Oy tarjoaa todellisia ratkaisuja, joilla saavutetaan todellisia tavoitteita.

Haluatko tietää lisää? »

Sähköpostipalvelimien osoitteet muuttuvat!

  • Lähetetty 08.06.2015 klo 17:17

Hyvä Aumanetin käyttäjä,

Olemme tehneet huoltotoimenpiteitä la 6.6 ja su 7.6., joiden tarkoituksena on varmentaa sähköpostipalveluidemme toimintaa.

Muutoksista johtuen sähköpostipalvelimien IP-osoitteet muuttuivat ja samalla muutos vaikutti yhteysprotokolliin liitettyihin alidomaineihin. Muutos vaikuttaa sinuun mikäli käytät sähköpostiohjelmaa, joka hakee postit palvelimelta IMAP4- tai POP3-protokollia käyttäen. Tällaisia ohjelmia ovat esimerkiksi Microsoft Outlook, Apple Mail ja Mozilla Thunderbird. Myös Android ja iOS pohjaisissa laitteissa monet käyttävät IMAP4-protokollaa postien hakemiseen.

Mitä tämä muutos edellyttää sinulta?

Yhteystapana POP3:
Jos asetuksissa palvelimen osoitteena on pop.aumanet.fi, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Mikäli asetuksissa on mail.aumanet.fi, sinun tulee muuttaa tilalle pop.aumanet.fi.

Yhteystapana IMAP4:
Jos asetuksissa palvelimen osoitteena on pop.aumanet.fi, sinun ei tarvitse tehdä mitään. On kuitenkin suositeltavaa muuttaa tilalle imap.aumanet.fi. Mikäli asetuksissa on mail.aumanet.fi, sinun tulee muuttaa tilalle imap.aumanet.fi.

Mikäli käytät FirstClass-asiakasohjelmaa, FirstClass Webmailia tai FirstClass GO-sovellusta, sinun ei tehdä mitään toimenpiteitä.

Lisää tietoa sähköpostin käytöstä ja asetuksista löydät tästä linkistä.

Auranmaan aluetietoverkko Oy - Aumanet