Aumanet Ammattilaiset nousevat korkeammalle

Luotettavia, räätälöitäviä sähköposti, intranet- ja www-ratkaisuja pienille ja suurille, etätyöhön, yritysten väliseen verkostoon tai raskaan sarjan tiedonvälitystarpeisiin. Auranmaan Aluetietoverkko Oy tarjoaa todellisia ratkaisuja, joilla saavutetaan todellisia tavoitteita.

Haluatko tietää lisää? »

Huoltokatko lauantaina 9. heinäkuuta 2016 klo 20.00 alkaen.

  • Lähetetty 27.06.2016 klo 12:01

Huoltokatko lauantaina 9. heinäkuuta 2016 klo 20.00 alkaen.

Huoltokatkon aikana Aumanetin kaikki palvelut tullaan siirtämään virtuaalipalvelimille. Nämä virtuaalipalvelimet sijaitsevat omassa, korkeaan käytettävyyteen optimoidussa palvelinryppäässä, johon kuuluu useita palvelimia ja varmennettu yhteys.

Siirron tavoite on varmistaa ja parantaa Aumanetin palvelujen käytettävyyttä ja laatua.

Huoltokatkoon liittyy monia aikaavieviä toimenpiteitä ja siksi huoltokatko tulee olemaan poikeuksellisen pitkä. Siksi se onkin ajoitettu heinäkuun viikonlopun yöhön, jotta siitä olisi asiakkaillemme mahdollisimman vähän haittaa. Valmistelevat toimenpiteet on tehty huolellisesti niin, että katko jää mahdollisimman lyhyeksi mutta huoltokatkon tarkkaa päättymisaikaa on mahdotonta arvioida. Todennäköisesti suurin osa palveluista toimii normaalisti jo sunnuntaiaamuna (10.7) mutta verkon päivittymiseen liittyvien viiveiden vuoksi erilaisia häiriöitä voi esiintyä koko sunnuntaipäivän ajan. Viimeistään maanantaiaamuun mennessä kaikkien siirtoprosessiin liittyvien häiriöiden pitäisi olla historiaa ja palvelujen toimia paremmin kuin koskaan aiemmin!

Viime huhtikuussa tuli kuluneeksi 18 vuotta siitä kun Aumanetin palvelimet ja oma palvelutuotanto pyörähtivät käyntiin! Luotettavien internet -ajan palvelujen tuottajana Aumanetilla on siis poikkeuksellisen pitkä historia takana! Olemme onnellisia siitä, että tämän huoltokatkon myötä pystymme varmistamaan palvelutuotannon jatkuvuuden ja laadun myös tulevaisuudessa.

Pahoittelemme asiakkaillemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa!

AUMANET ylläpito
Esa Heinonen
044 522 4150