Aumanet Ammattilaiset nousevat korkeammalle

Luotettavia, räätälöitäviä sähköposti, intranet- ja www-ratkaisuja pienille ja suurille, etätyöhön, yritysten väliseen verkostoon tai raskaan sarjan tiedonvälitystarpeisiin. Auranmaan Aluetietoverkko Oy tarjoaa todellisia ratkaisuja, joilla saavutetaan todellisia tavoitteita.

Haluatko tietää lisää? »

Tiedote päättyneestä huoltokatkosta 9.-10.7.2016

  • Lähetetty 11.07.2016 klo 08:23

Tiedote päättyneestä huoltokatkosta 9.-10.7.2016

Ennakkoilmoituksen mukaisesti Aumanetin palvelimilla oli huoltokatko viime viikonlopun aikana. Huoltokatkon aikana Aumanetin palvelutuotanto siirrettiin Ficolon turvallisiin ja tämän päivän tiukimmatkin vaatimukset täyttäviin laitetilohin Suomen peruskallion suojiin. Siirto-operaatio oli massiivinen ja vaikka kaikki sujuikin ennakkosuunnitelmien mukaisesti niin palvelujen siirto ja huoltokatko kesti tarkalleen viime yöhön klo 01.36 saakka! Siirron aikana Aumanetin asiakkaille saapuneet postit tallennettiin postipuskuriin ja nyt ne kaikki ovat huoltokatkon jälkeen saapuneet käyttäjien Postilaatikoihin.

Huoltokatkon aikana tehdyt toimenpiteet parantavat kaikkien Aumanetin asiakkaiden palvelun laatua ja varmistavat turvallisen ja vakaan toiminnan pitkälle tulevaisuuteen!

Jos haluat tutustua Aumanetin uuden kodin esittelyvideoon klikkaa linkkiä https://vimeo.com/77538653

AUMANET ylläpito
Esa Heinonen
044 522 4150