Aumanet Ammattilaiset nousevat korkeammalle

Luotettavia, räätälöitäviä sähköposti, intranet- ja www-ratkaisuja pienille ja suurille, etätyöhön, yritysten väliseen verkostoon tai raskaan sarjan tiedonvälitystarpeisiin. Auranmaan Aluetietoverkko Oy tarjoaa todellisia ratkaisuja, joilla saavutetaan todellisia tavoitteita.

Haluatko tietää lisää? »

Muutos IMAP -palvelinosoitteiden käytössä

  • Lähetetty 02.08.2016 klo 09:25

Muutos IMAP -palvelinosoitteiden käytössä

Aumanetin pitkän historian aikana on ollut tarve ottaa käyttöön erilaisia verkko-osoitteita eri tarpeisiin. Yksi tällainen osoite mail.aumanet.fi on toiminut myös saapuvan postin palvelimen osoitteena IMAP -protokollaa käyttäville postiohjelmille kuten Firefoxille ja Outlookille. Ensisijaisena ohjeistuksena on jo pitkään ollut käytössä myös imap.aumanet.fi osoite ja nämä molemmat osoitteet ovat toimineet samalla tavalla.

Nyt 1.9.2016 alkaen IMAP -protokollaa käyttäville ohjelmille käyttöön jää imap.aumanet.fi osoite ja mail.aumanet.fi poistetaan kokonaan tästä käytöstä. Mikäli olet käyttänyt mail.aumanet.fi palvelinosoitetta sähköpostiohjelmasi asetuksissa, sinun tulee muuttaa se muotoon imap.aumanet.fi ennen syyskuun alkua. Voit tehdä muutoksen vaikka heti sillä osoite on heti käytettävissä.

FirstClass -asiakasohjelman, FirstClass GO:n tai webmailin käyttäjiä tämä muutos ei kosketa millään tavalla eikä siis edellytä mitään toimenpiteitä valtaosalla Aumanetin asiakkaista.

Vastaan mielelläni aiheeseen liittyviin kysymyksiin!
Esa Heinonen
FirstClass® työryhmäpalvelut
Auranmaan Aluetietoverkko
puh.  02 - 484 8987
gsm. 044 - 522 4150
3012015_81437_0.jpg