Aumanet Ammattilaiset nousevat korkeammalle

Luotettavia, räätälöitäviä sähköposti, intranet- ja www-ratkaisuja pienille ja suurille, etätyöhön, yritysten väliseen verkostoon tai raskaan sarjan tiedonvälitystarpeisiin. Auranmaan Aluetietoverkko Oy tarjoaa todellisia ratkaisuja, joilla saavutetaan todellisia tavoitteita.

Haluatko tietää lisää? »

GO yhteydet paranivat

  • Lähetetty 19.12.2016 klo 09:47

Aumanetin FirstClass GO:n yhdyskäytävä päivitettiin ja siirrettiin viime viikonloppuna uuteen varmennettuun ympäristöön Ficolon konesaliin. FirstClass GO:n käyttö sujuu nyt siis entistäkin nopeammin ja luotettavammin. Jos et ole vielä tutustunut GO:n käyttöön, käy HelpDesk sivullamme tästä linkistä ja käy noutamassa ilmainen GO laitteesi sovelluskaupasta!

FirstClassin versio 16.1 julkaistaan myös lähitulevaisuudessa. Se tuo mukanaan uusia ryhmätyöominaisuuksia kuten Jaetut työtehtävät eli ryhmien sisällä on mahdollista osoittaa ja jakaa työtehtäviä useiden henkilöiden välillä ja seurata yhteisten työtehtävien etenemistä. Uudet versiot pyritään ottamaan Aumanetissä käyttöön mahdollisimman pian niiden julkaisun jälkeen.

Ja näin vuoden lähestyessä loppuaan on ilo 19122016_93850_1.jpg toivottaa kaikille

19122016_85631_2.jpg