Aumanet Ammattilaiset nousevat korkeammalle

Luotettavia, räätälöitäviä sähköposti, intranet- ja www-ratkaisuja pienille ja suurille, etätyöhön, yritysten väliseen verkostoon tai raskaan sarjan tiedonvälitystarpeisiin. Auranmaan Aluetietoverkko Oy tarjoaa todellisia ratkaisuja, joilla saavutetaan todellisia tavoitteita.

Haluatko tietää lisää? »

OpenText™ FirstClass® 16.1 päivitys

  • Lähetetty 04.04.2017 klo 08:52

OpenText™ FirstClass® 16.1


FirstClass -ohjelmistosta on julkaistu uudet 16.1 versiot ja Aumanetissa ne otetaan käyttöön tämän viikon perjantaina eli 7.4.2017. Päivitys aiheuttaa lyhyitä käyttökatkoja palveluissa klo 22.00 alkaen, todennäköisesti kaikki huolto -ja päivitystyöt on kuitenkin tehty klo 23.00 mennessä.

Palvelinkomponenttien lisäksi myös FirstClass -asiakasohjelmasta julkaistiin 16.103 versiot ja ne tulevat jakeluun Aumanetin kotisivujen kautta ensi viikon alussa. FirstClass GO -sovelluksista julkaistaan myös uudet versiot ja ne tulevat automaattisesti jakeluun eri sovelluskauppoihin aivan lähiaikoina. Päivitetyt ohjelmistot  näkyvät asiakkaille ensisijaisesti nopeampana ja parempana palvelujen käyttökokemuksena. Päivitykset sisältävät paljon yksityiskohtaisia palvelujen toimivuutta ja yhteensopivuutta lisääviä teknisiä parannuksia. Päivittäisessä käytössä ehkä näkyvin uusi ominaisuus on mahdollisuus jakaa kalenteritehtäviä toisten käyttäjien kanssa.

Päivitykset eivät edellytä käyttäjiltä mitään toimenpiteitä vaan palvelujen asetukset ja näkymät säilyvät ennallan myös päivityksen jälkeen. Sähköpostin ja työryhmäpalvelujen käytön pitäisi sujua uusien versioiden myötä vain entistäkin mukavammin!
Esa Heinonen
FirstClass® työryhmäpalvelut
Auranmaan Aluetietoverkko
gsm. 044 - 522 4150
3012015_81437_0.jpg