Aumanet Ammattilaiset nousevat korkeammalle

Luotettavia, räätälöitäviä sähköposti, intranet- ja www-ratkaisuja pienille ja suurille, etätyöhön, yritysten väliseen verkostoon tai raskaan sarjan tiedonvälitystarpeisiin. Auranmaan Aluetietoverkko Oy tarjoaa todellisia ratkaisuja, joilla saavutetaan todellisia tavoitteita.

Haluatko tietää lisää? »

Yhtiön esittely

Auranmaan Aluetietoverkko Oy tuottaa Internet- ja intranet-palveluita yrityksille, julkisyhteisöille ja yhteisöille. Tietoverkkojen toiminnan luotettavuus ja palveluiden käytettävyys ovat toiminnan peruskulmakiviä.

Auranmaan Aluetietoverkko Oy:n historia alkaa vuodesta 1998. Yhtiö perustettiin tukemaan Auranmaan kunnissa sähköisen viestinnän kehitystä tarjoamalla helppokäyttöisiä, mutta samalla tietoturvatasoltaan huipputason palveluja edullisesti. Osakkaina on paikallisia alan yrityksiä ja yrittäjiä, suurimpana paikallinen puhelinyhtiö Härkätien Puhelin Oy*.

Heti alusta lähtien yhtiöllä on ollut vaativina asiakkaina Kosken TL, Marttilan ja Tarvasjoen kunnat, jotka palveluina käyttävät www-, sähköposti-, intranet- ja kalenterisovelluksia. Asiakaskunta on laajentunut ja nyt yhtiö palvelee noin puoltasataa yritystä pääasiassa Varsinais-Suomesta. Yhtiö on pystynyt vastaamaan lisääntyneeseen palvelujen kysyntään pitämällä teknisen laitekannan huomattavan korkealla tasolla.

Yhtenä Auranmaan Aluetietoverkko Oy:n periaatteista on jatkuva kehitys. Laitekantaa pyritään uusimaan alle kolme vuoden välein. Yhtiö on myös säännönmukaisesti pitänyt palvelinohjelmistojen versiot nykyaikaisina.

Uusia sovelluksia suunnitellaan koko ajan - tulevaisuudessa näitä ovat sähköiseen työryhmäviestintään pohjautuvat kuva- ja faksipalvelut sekä ulkoisten tietolähteiden yhdistäminen tietoturvalliseen etäkäyttöympäristöön.

Auranmaan Aluetietoverkko Oy on ruotsalaisen Open Text AB:n* FirstClass®-palvelinohjelmiston valtuutettu jälleenmyyjä Suomessa. FirstClass®-palvelin on perusta myös yhtiön omille palveluille.

Vuonna 2001 otettiin käyttöön uusi logo. Sen suunnitteli Markku Hirvenoja (Graafinen toimisto Poronoro). Aumanet on yhtiön rekisteröity aputoiminimi,  joka on jo entuudestaan ollut tuttu asiakkaille palvelujen nimikkeenä.

*Härkätien Puhelin Oy on yksityisesti omistettu Finnetiin kuuluva tietoliikenneyhtiö, jonka tuotteita ovat puhelin- ja dataliittymät, puhelut ja tietoliikennetarvikkeet. Yhtiö toimii pääasiassa historiallisen Hämeen Härkätien varrella Varsinais-Suomessa.

Lisätietoja: http://www.htp.fi

*Open Text AB kuuluu maailmanlaajuiseen Open Text Corporation konserniin joka kehittää ja valmistaa johtavia työryhmä- ja viestintäsovelluksia. Yhtiön kehittämä FirstClass®-viestintäohjelmisto on yksi alansa pioneereja ja tarjosi ensimmäisenä graafisen vaihtoehdon 80-luvun lopun merkkipohjaisille viestintäsovelluksille. Sillä on miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa. Livelink® on toinen yhtiön tunnetuista sovelluksista.

Lisätietoja: